ЕТИМОЛОГІЯ, СЛОВОТВІРНІ ТА ПРАГМАТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОФІЦІЙНИХ НАЗВ АВТОМОБІЛІВ - Романченко, А. П.; Хрустик, Н. М. (Записки з українського мовознавства, 2015)
У статті досліджено проблеми, які пов’язані з номінацією автомобілів. З’ясовано питання етимології і творення цих назв, також розглянуто функційні та прагматичні аспекти появи автомобільних найменувань.