УКРАЇНСЬКА ТЕРМІНОЛОГІЯ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН ЯК АСПЕКТ У ВИВЧЕННІ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ - Лєсна, Г. М. (Записки з українського мовознавства, 2017)
У статті розглянуто актуальні проблеми викладання української мови як іноземної в аспекті вивчення мови професійного спрямування майбутніми фахівцями в галузі міжнародних відносин. Предметом дослідження стала специфіка мовної номінації у процесі формування термінології міжнародних відносин як складника сукупності терміносистем під умовною назвою «суспільно-політичні відносини».