РЕГУЛЯТИВНІ ПАРАМЕТРИ ОНІМІВ У СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ХУДОЖНІЙ ПРОЗІ - Галаур, С. П. (Записки з українського мовознавства, 2019)
Проаналізовано оніми як особливі регулятеми художнього тексту. З’ясовано функційний потенціал власних назв, покласифіковано оніми-регулятеми відповідно до активізованого ними регулятивного контексту, установлено найрепрезентативніші способи регулятивної організації онімів у сучасній українській художній прозі.