СТРУКТУРНО-СЕМАНТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОДЕСЬКИХ МУРАЛІВ - Крупеньова, Т. І. (Записки з українського мовознавства, 2019)
Статтю присвячено встановленню структурно-семантичних особливостей імажонімів, які номінують мистецькі одеські мурали. Проаналізовано основні підходи вітчизняної ономасіології до вивчення власних назв і визначено класифікацію артіонімів як одиниць ономастичної системи; запропоновано ввести до наукового обігу термін на позначення назв муралів в українській мові.