БАГАТОКОМПОНЕНТНІ НЕОФІЦІЙНІ ІМЕНУВАННЯ - Сеник, Г. В. (Записки з українського мовознавства, 2019)
У статті розглянуто аналітичні форми неофіційних іменувань, що побутують на Івано-Франківщині, визначено компоненти складених індивідуальних прізвиськ і родичівських іменувань, а також особливості їх творення та мотивації. З’ясовуються типи зв’зку між компонентами неофіційних антропоформул.