СТИЛІСТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ГЕНДЕРНОГО УКРАЇНСЬКОГО МОВЛЕННЯ В КОМП’ЮТЕРНОМУ ДИСКУРСІ - Комов, О. В. (Записки з українського мовознавства, 2019)
У статті розглядаються функціонально-стилістичні особливості гендерного українського мовлення в комп’ютерній комунікації. Висвітлюється диференціація експресивно-емоційних засобів у мовленні чоловіків та жінок. Розкривається особливість використання тропів, немовних засобів у мовленні чоловіків та жінок.