ПОВТОР ЯК ОДИН ІЗ КЛЮЧОВИХ ФАКТОРІВ ВЕРБАЛЬНОГО ВПЛИВУ (НА МАТЕРІАЛІ АДВОКАТСЬКИХ ПРОМОВ) - Слишинська, Г. М. (Записки з українського мовознавства, 2019)
У статті досліджено комунікативний потенціал повтору як засобу мовленнєвого впливу в захисних адвокатських промовах, здійснено класифікацію видів повтору, акцентовано на його сугестійній потужності.