СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО СЛОВОТВОРЕННЯ - Хрустик, Н. М. (Записки з українського мовознавства, 2016)
У статті розглядаються сучасні тенденції розвитку українського словотворення. З’ясовується, якими є основні закономірності розвитку словотворення, подається їх коротка характеристика, визначаються й аналізуються причини, якими вони зумовлені.