НЕЙРОЛІНГВІСТИЧНА ІДЕНТИФІКАЦІЯ МЕТАПРОГРАМНИХ СТРАТЕГІЙ ОСОБИСТОСТІ - Ковалевська, Т. Ю. (Записки з українського мовознавства, 2016)
У статті розглянуто феномен національної ментальності крізь призму положень нейролінгвістичного програмування, виокремлено базові моделі психоментального субстрату у проекції на впливову природу сучасного комунікативного простору, акцентовано на специфіці їхньої дискурсивної активації.