ОСНОВНІ ОЗНАКИ РЕКЛАМНОГО ДИСКУРСУ ЯК СКЛАДНИКА ІНСТИТУЦІЙНОГО - Олексюк, О. М. (Записки з українського мовознавства, 2016)
Статтю присвячено аналізу рекламного дискурсу з точки зору особистісно-орієнтованого підходу. У зв’язку з цим рекламний дискурс витлумачується як прагматично орієнтований специфічний різновид інституційного дискурсу, що репрезентує його автора як представника певного соціального інституту, визначено основні ознаки інституційного рекламного дискурсу.