ОЦІННИЙ СВІТ ФРАЗЕОЛОГІЇ - Ковалевська, Т. Ю. (Записки з українського мовознавства, 2016)
Рецензія на наукове видання: Ж. В. Краснобаєва-Чорна. Лінгвофраземна аксіологія: парадигмально-категорійний вимір : монографія. – Вінниця : »ТОВ Нілан-ЛТД», 2016. – 410 с.