ОСОБЛИВОСТІ ОНОМАСТИКОНУ ТВОРІВ БРАТІВ КАПРАНОВИХ - Крупеньова, Т. І. (Записки з українського мовознавства, 2017)
У статті проаналізовано особливості функціонування і стилістичну роль онімів у науково-фантастичних творах Братів Капранових, висвітлено роль власних назв у побудові художнього твору. Зазначено, що вони є органічним складником ідіостилю письменників, одним із вагомих засобів створення образу та поглибленого розуміння концепції художнього твору.