ВЗАЄМОДІЯ ПОДВІЙНОГО ВЛАСНЕ-ПРЕДИКАТИВНОГО СИНТАКСИЧНОГО ЗВ’ЯЗКУ З ІНШИМИ ТИПАМИ - Кобченко, Н. В. (Записки з українського мовознавства, 2017)
Статтю присвячено аналізу взаємодії подвійного власне-предикативного зв’язку з іншими типами синтаксичного зв’язку в межах простого й складного речень. З’ясовано, які саме типи одиничного й подвійного синтаксичного зв’язку взаємодіють із подвійним власне-предикативним, схарактеризовано механізми кожної взаємодії, описано структурно-семантичні різновиди речень, що постають унаслідок цих взаємодій.