ВЕРБАЛЬНИЙ ВПЛИВ У ІНФОРМАЦІЙНИХ ВІЙНАХ: ІДЕНТИФІКАЦІЯ СУГЕСТИВНИХ ПАТЕРНІВ - Ковалевська, А. В. (Записки з українського мовознавства, 2017)
Стаття присвячена вивченню феномена інформаційних воєн (ІВ) в інформаційному просторі держави і є авторською класифікацією ІВ. У роботі охарактеризовано кожен із запропонованих типів ІВ як особливий комунікативний патерн, виявлені його особливості і способи ідентифікації, що уможливить мінімізацію негативного впливу ІВ.