СУЧАСНІ ОЙКОНІМИ УКРАЇНИ З РОСІЙСЬКОМОВНОЮ СТРУКТУРОЮ: НОРМАТИВНИЙ АСПЕКТ - Вербич, С. О. (Записки з українського мовознавства, 2019)
У статті проаналізовано ойконіми з російськомовною формою, зафіксовані на території сучасної Одеської області. Це назви Дальнічень, Зоря Труда, Міліардівка, Надежда, Надеждівка, Полезне, Сухий Овраг, Удобне, Ульяновка, Южне. З’ясовано історію виникнення цих назв у зазначеному регіоні, закцентовано на їх невідповідності нормам сучасної української літературної мови.