МОЛОДІЖНИЙ СЛЕНГ У СУЧАСНОМУ ХУДОЖНЬОМУ ДИСКУРСІ (НА МАТЕРІАЛІ ХУДОЖНЬОГО ІДІОЛЕКТУ І. КАРПИ) - Столяр, М. Ю. (Записки з українського мовознавства, 2015)
Статтю присвячено актуальній проблемі - функціонуванню молодіжного сленгу в художньому постмодерному дискурсі. Основна увага приділяється семантичним і функціональним особливостям сленгової лексики в текстах творів І. Карпи. Автор пропонує аналізований матеріал розподілити на лексико-семантичні групи. До кожної групи наведено приклади із художніх творів І. Карпи («Bitches Get Everything», «Добло і зло: привиди моєї школи. Планета Тьолок», «Жовта книга: 50 хвилин. Фройд би плакав. Сни Ієрихона», «Піца «Гімалаї»). У висновках узагальнено специфіку вживання лексики молодіжного сленгу в художньому ідіолекті авторки.