МОВНА СТІЙКІСТЬ В УКРАЇНІ: ОСНОВНІ АСПЕКТИ - Стойкова, Г. Г. (Записки з українського мовознавства, 2019)
У статті розглядається мовна стійкість народу як мовна толерантність, національний мир і співпраця з усіма народами, насамперед з тими, з ким живемо разом на одній території. Зроблено короткий аналіз мовної стійкості в Україні та сформульовано висновки щодо поліпшення мовної стійкості.