КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЦІННОСТІ І ПРІОРИТЕТИ: СТАБІЛЬНІСТЬ VERSUS ЗМІНІСТЬ (НА МАТЕРІАЛІ ДЕФОРМОВАНИХ ПАРЕМІЙ) - Філіппова, Н. М. (Записки з українського мовознавства, 2019)
Автор пропонує більш ефективно використовувати проектну роботу у навчальному процесі і описує один з прикладів інтеграції методів теоретичних лінгвістичних дисциплін у навчальному процесі студентів-філологів на матеріалі деформованих прислів’їв, оскільки зміни у системі соціальних цінностей і пріоритетів наглядно проявляються при їх аналізі: вони виражають відношення народу до моральних і категоріальних імператів, як з точки зору традицій, так і з точки зору сучасності.