СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО СЛОВОТВОРЕННЯ: ДЕРИВАЦІЯ ВІДАБРЕВІАТУРНИХ ПОХІДНИХ - Хрустик, Н. М. (Записки з українського мовознавства, 2020)
Стаття присвячена дослідженню активних процесів словотворення в сучасній українській мові. Розглядається питання деривації відабревіатурних похідних лексем. Визначаються й характеризуються способи їх творення. З’ясовуються та аналізуються причини, якими зумовлена активізація процесу творення відабревіатурних дериватів.