КІНОСЛОГАН ЯК РЕКЛАМНИЙ ІНСТРУМЕНТ: АМПЛІТУДА ВПЛИВУ ЛІНГВОСЕМІОТИЧНИХ РІЗНОВИДІВ - Щербак, О. В. (Записки з українського мовознавства, 2020)
Статтю присвячено проблемі визначення амплітуди впливу лінгвосеміотичних різновидів кінослоганів як рекламних інструментів. Висвітлено зміст поняття «кінослоган», визначено лінгвосеміотичні типи українськомовних кінослоганів (з опертям на класифікацію знаків Ч. Пірса), пояснено специфіку їхнього впливу на адресата кінодискурсу, а також простежено залежність між лінгвосеміотичним типом кінослогану та його впливовими потенціями.