ТЕРМІНОЛОГІЗАЦІЯ ТА ДЕТЕРМІНОЛОГІЗАЦІЯ В УКРАЇНСЬКІЙ ТЕРМІНОСИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ - Краснопольська, Н. Л. (Записки з українського мовознавства, 2016)
У статті проаналізовано взаємопов’язані процеси термінологізації та детермінологізації в системі спеціальних одиниць менеджменту. Схарактеризовано основні шляхи переходу загальної лексики до терміносистеми менеджменту. Розглянуто особливості та причини потрапляння термінів досліджуваної підмови в загальну мову.