СИНОНІМІЯ СИНТАКСИЧНИХ КОНСТРУКЦІЙ У РОМАНІ І. БАГРЯНОГО “ТИГРОЛОВИ” - Романюк, І. В. (Записки з українського мовознавства, 2017)
У статті досліджуються погляди лінгвістів на проблему синонімії на синтаксичному рівні. Зосереджується увага на синонімічних відповідностях речень із синтаксичними зворотами та складнопідрядних речень як особливого синтаксичного явища у романі І. Багряного “Тигролови”.